Salı, Aralık 27, 2011

Zeytinyagli Taze Fasulye

Zeytinyagli Taze Fasulye

Malzemeler

1 kg taze fasulye
1 büyük kuru sogan
4 domates, 1 kasik domates salcasi
tuz, maydonoz, yarim cay bardagi zeytinyagi

Hazirlanisi

Sogani yemeklik, minik minik dograriz, zeytinyaginin icerisinde cok hafif kavururuz. Temizleyip, büyüklügüne göre ikiye veya üce böldügümüz fasulyeleri de icine ekleriz. Bir süre kapagini kapatip, hafifce pismesini bekleriz. Sonra üzerine salcasini küp küp dogranmis domateslerini, tuzunu da ekleyip kisik ateste pismeye birakiriz, Servis yaparken  -soguk yada sicak- üzerini maydonoz ile süsleriz

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Bu yayına verilen bağlantılar:

Bağlantı Oluştur

<< Ana Sayfa