Çarşamba, Kasım 01, 2006

Zeytinyagli Taze Fasulye

Malzemeler:
  • 500 gr taze fasulye
  • 1 iri kuru sogan
  • 3 iri havuc
  • 2-3 domates
  • sivi yag, tuz, maydonoz

Yapilisi:

  • Fasulyeleri yikayip ayikladim. Iri iri dogradim. Havucu soydum, uzunlamasina ince ince dogradim.
  • Tencereye sogani minik minik dograyip, biraz yagda kavurdum.
  • Üzerine fasulyeleri ekledim, kavurmaya devam ettim. 5 dakika kadar kisik ateste kavurdum, havucunuda ekledim.
  • Üzerine kabugu soyulmus dogranmis domatesleri ilave ettim.
  • En son tuzunuda koyup cok azda su ekleyip kisik ateste pismesini bekledim.
  • Servis tabagina alinca maydonoz ile süsledim

0 Yorum:

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Bu yayına verilen bağlantılar:

Bağlantı Oluştur

<< Ana Sayfa